Trut Brassband i Margrethekirken

Orkestermedlemmerne med instrumenter

TRUT Brass Band er et orkester, der dyrker musikken med den velkendte messingklang. De fleste tænker nok straks på marchmusik kendt fra militærorkestre og andre "vandrende" orkestre.

Men der er mange andre musikgenrer, der også gør sig godt med messingklangen. Vi kunne nævne lige fra Glen Miller-stilen over musicals til julemusik.

TRUT Brass Band, som er et af de ældste Brass Band i Danmark, har i årenes løb medvirket ved mange typer arrangementer såsom forenings-/ firmafester, skolearrangementer, julefester og sølvbryllupsfester, gudstjenester og andre kirkearrangementer. Derfor har vi et repertoire, der er tilpasset så det dækker forskellige arrangementer.

Orkestret øver om mandagen i Margrethekirken, hvor vi udvikler vort repertoire, men prikken over i'et er muligheden for at fremføre musikken for et publikum. Vi er derfor villige til at bidrage med musikalsk underholdning til div. arrangementer. Venligst kontakt os, så vi kan finde frem til en aftale om dato, indhold m.m. Klik her

Vil du gerne spille med?

Der er åbent for nye medlemmer, både kvinder og mænd, man skal kunne spille efter noder, og være øvede musikere, der gerne har spillet i orkester før og er vant til at spille efter en dirigent. Alle kan søge om optagelse, man behøver ikke at være tidligere FDF-musiker, men det hjælper lidt. Man starter med en prøveperiode i 3 måneder, hvorefter bestyrelsen i orkestret tager stilling til, om man bliver endelig optaget i orkestret eller bliver bedt om at stoppe. Det er i korte træk proceduren. Vi er et Brass Band, altså et blæseorkester, og det betyder at der kun er ”messinginstrumenter” i orkestret, dog ingen saxofoner og tværfløjter.  

Vi spiller hver mandag fra kl. 19.30 til 22.00, og at man er velkommen til at møde op for at høre orkestret inden man evt. starter sin 3 måneders prøveperiode og søger om optagelse i orkestret. 

Hvis du ønsker at se mere om orkestret, så gå ind på vores hjemmeside: www.trutbrassband.dk

   Trut Brassband i Margrethekirken